+358 50 322 0066 rami@sci.fi

Valoparta 12.8.16 Varkaus17Kävin kuvaamassa Varkaudessa
Sampea ja samppanjaa musiikkitapahtumassa. Tosin en
kuvannut itse tapahtumaa, vaan tapahtuman ympärille rakennettuja valaistuksia.
Valaisujen takana oli Valoparta Oy, niin kuin niin monen muunkin valaisun takana joita olen vuosien varrella kuvannut.

Valoparta oli valaissut kolme kohdetta. Yksi kohteista oli Varkauden Kaupungintalon takana sijaitseva puisto. Osa valaistusta puistosta näkyy yläkuvassa. Tein myös 360°-panoraaman aiheesta ja se löytyy TÄÄLTÄ.

Toinen kohde Oli Varkauden Kotiseutukeskuksen rakennukset.

Valoparta 12.8.16 Varkaus-2

Ja kolmantena kohteena oli Festivaalialueen kuja jossa oli kaikki myyntipisteet. Kuvan otin tapahtuman päätyttyä, joka selittää alueen tyhjyyden.

Valoparta 12.8.16 Varkaus-3

Samana aamun akävin kuvaamassa Nurmeksessa sijaitsevan Majatalo Pihlajapuun. Ihan putkeen ei tuo kuvaspäivä mennyt. Nurmeksesta lähtiessäni autosta puhkesi rengas ja jouduin odottelemaan vuokra-autoa ja kyytiä parisen tuntia. Näin ollen myöhästyin Varkauden keikalle lkähdöstä ihan kunnolla! Mutta tässä oli hyvä puoli se, että jos en olisi myöhästynyt, nii tämä alla oleva kuva olisi jäänyt ottamatta. Karvion kanavan kohdalla iksi oikein kunnon myräkkä. Samainen myräkkä oli hajottanut pari tuntia myöhemmin Joensuun museon taakse pystytetyt festivaaliteltat. Mutta myrskyn jälkeen tuli täysin tyyni hetki ja ilma lämpeni todella nopeasti ja kello oli jo sen verran, että menoillaan oli Golden Hour ja tämä mahdollisti alla olevan kuvan. Kaikki elementit oli siis aika hyvin kohdallaan.

Valoa-2

Paluumatkalla täysin samassa kohdassa pääsin bongaamaan valaisevia yöpilviä.

Valoa-1

MAKSUTON 360-PANORAAMAINFO