+358 50 322 0066 rami@sci.fi

Aloitin tekemään Joensuun Tiedepuistolle 360 panoraamakokonaisuutta 2011 kesällä ja nyt puolitoista vuotta myöhemmin on kokonaisuus valmis julkaistavaksi. Kokonaisuus sisältää paljon panoraamoja ja graaffisia elementtejä ja kaikkien toimintojen rakentaminen oli varsin pitkä ja työläs prosessi. Tavoitteemme oli rakentaa kokonaisuus joka esittelee koko rakennusmassa varsin laajasti ja on informatiivinen paketti henkilöille jotka eivät aikaisemmin ole Tiedepuistolla käyneet. Näin isossa rakennuskompleksissa tulee aina ongelmaksi neuvoa asiakas oikeaan paikkaan, mutta nyt neuvominen on helppoa virtuaalikokonaisuuden avulla. Asiakas voi ennakkoon katsoa millaisestatilasta on kyse, minne hän voi pysäköidä auton ja minne hänen pitää kulkea, että pääseee oikeaan paikkaan.

Vastaavanlaisia esityskokonaisuuksia on minulta aikaisemmin kysytty mm. sairaaloista ja muista isommista rakennuskiinteistöistä, mutta Joensuun Tiedepuisto on ensimmäinen jossa se toteutettiin näin informatiivisesti.

Tiedepuisto laajenee ja muuttuu ajan saatossa, mutta pidämme esitykset ajantasalla ja myös muita lisäominaisuuksia on jo kiikarissa. Alla olevasta linkistä pääsette katsomaan esitystä ja seikkailemaan Tiedepuistolla. Kaikki hyvät ideat kokonaisuuden parantamiseen tai mahdollisien virheiden korjaamiseen otetaan vastaan.

360 KOKONAISUUS

MAKSUTON 360-PANORAAMAINFO