+358 50 322 0066 rami@sci.fi

3D-360 lyhyesti: kamerajärjestelmä on rakennettu tekemään skannauksia, joita yhdistämällä rakentuu kokonaisesitys jossa on mukana 3D-nukkekotimalli (nukkekoti löytyy esityksien vasemmasta alalaidasta). Nukkekotimallin avulla on helppo hahmottaa kokonaisuus ja sen kautta on helppo liikkua esityksessä nopeasti paikasta toiseen. Nukkekotimalli on realistinen 3D pohjakuva kohteesta. 3D-360 kokonaisuudet toimivat kaikilla käyttöjärjestelmillä, tietokoneilla ja mobiililaitteilla sekä virtuaalilaseilla. Esitykset on helppo jakaa mille tahansa verkkosivulle.

3D-360-järjestelmä ei sovi esimerkiksi tapahtumien kuvaamiseen, koska liikkuvat kohteet aiheuttavat virheitä valmiiseen kuvamateriaaliin. Esimerkiksi rock-tapahtuman kuvaaminen hoidetaan perinteisillä 360-panoraamakuvaamiseen tarkoitetuilla kameroilla tai videokameroilla.

3D-360 on parhaimmillaan sellaisissa kohteissa, joita halutaan esitellä verkossa, mutta joihin on erittäin vaikeaa tai mahdotonta viedä ihmisiä tutustumaan. Tällaisia kohteita ovat esimerkiksi puhdastilat ja laboratoriot. Asuntoesittelijät, hotellit, ravintolat, tapahtumapaikat ja monet muut tiloja vuokraavat tahot ovat ottaneet tämän järjestelmän tehokkaasti käyttöönsä.

MAKSUTON 360-PANORAAMAINFO